Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Szünetet tart Sandra Bullock

Létrehozva:

Brad Pitt, Sandra Bullock és Channing Tatum Az elveszett város című filmben | Fotó: Kimberley French / Paramount Pictures

Egy időre visszavonul a filmezéstől Sandra Bullock. Az idén még két új bemutatója lesz, de már nem vállal újabb szerepet, minden idejét két örökbefogadott gyermekével akarja tölteni.

A járvány miatt őrületté vált forgatásokban is kimerült, inkább egy darabig visszavonultan élne otthonában – erről beszélt az Entertainment Tonightnak adott exkluzív interjúban.

„Nagyon komolyan veszem a munkám, ha dolgozom, a nap minden órájában, a hét minden napján erre fókuszálok. Most már szeretném minden időmet a családomra és a kicsinyeimre fordítani”  – utalt az Oscar-díjas színésznő becézően a 12 éves Louisra és a 10 éves Lailára, akiknek minden kívánságát lesi, és mostantól a közöségi programjaikban is szeretne jobban részt venni. Ami a járvány miatt egyelőre nehezített, különösen hogy a többi szülő szerint ő az őrült anyuka, aki megszállottan betart minden óvintézkedést. 

Noha egyelőre szabadságra ment, az idénre még tartogat a filmrajongóknak két bombasztikus filmet: itthon április végén kerül a mozikba Az elveszett város című akcióvígjáték, melyben romantikus bestseller-írónőt alakít, aki legújabb regényének szexis borítómodelljével (Channing Tatum) keveredik izgalmas dzsungel-kalandba, miután egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe) elrabolja őt, hogy megtalálja a regényében megírt, elveszett kincset. A filmben pár jelenet erejéig Brad Pitt is feltűnik, meglepően dús, fürtös hajkoronával. Bullock a USA Today lapnak elárulta, Janine Thompson, a film fodrásza tehet erről, ő beszélte rá mindkettőjüket arra is, hogy szerepet vállaljanak A gyilkos járat (Bullet Train) című akcióthrillerben, amit Ausztráliában forgattak, és júliusban mutatnak be nálunk. „Ha elrontja a hajadat, a karrierednek vége, nem lehet nemet mondani neki” – viccelt a színésznő. „Hogy mit adott Brad Pitt a filmhez? Nem sokat. Mit szokott egyáltalán adni a filmekhez, amikben szerepel?” – ugratta megállás nélkül a riportereket. Az elveszett város legemlékezetesebb pillanata szerinte az lesz, mikor feltűnik a vásznon Tatum hátsó fele: „Nagyon komolyan dolgozott ezen a jeleneten, és azon, hogy makulátlan legyen a hátsó profilja. Még filmtrükkökre sem volt szükség, annyira bársonyos a popója, mint egy kisbabának.”

Legnépszerűbb cikkeink