Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Újabb részletek derültek ki a Homonnay-ügyről

Létrehozva:

Homonnay Gergely Rómában | Forrás: Instagram

Az író testvére nyilatkozott.

Kiborult az olasz rendőrség eljárása miatt Homonnay Katalin, a szombaton tragikus körülmények között elhunyt Homonnay Gergely Németországban élő testvére. Az olasz rendőrség azonban állítja, mindent tüzetesen megvizsgálnak – írta meg cikkében a 24.hu.

Az író Németországban élő testvére a Blikknek nyilatkozva elmondta, a rendőrség fel sem kereste őt, csupán a Rómában élő lányával vette fel a kapcsolatot. Emiatt úgy gondolja, a rendőrség nem végzi megfelelően a munkáját.

„Nem tartom korrektnek az intézkedéseket, hiszen meg sem kérdeztek semmiről!” – mondta Homonnay Katalin. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Homonnay testvére cáfolta, hogy az író drogozott volna. Elmondása szerint Homonnay Gergely ráktúlélő volt, „vigyázott magára, nem engedte meg magának, hogy ilyen életmódot folytasson”.

„A vártnál sokkal komolyabb, szigorúbb az eljárás, mindent tüzetesen megvizsgálnak” – számolt be a lapnak Marczingós László ügyvéd, miután tájékozódott az olasz rendőrségen. Marczingós a rendőrség tájékoztatása alapján azt mondta, hogy gyorsan halad a nyomozás, de az eddig feltárt részleteket a nyomozás érdekeire tekintettel vele sem osztották meg.

Mint írja a 24.hu, az ügyvéd az egyik családtag meghatalmazásával ment ki Rómába Homonnay néhány barátjával együtt ügyeket intézni. „Nincs itt semmiféle vagyon, könyvekről, személyes tárgyakról van szó, és a legfontosabbról, Erzsiről” – mondta Marczingós, aki a lap szerint ezentúl Erzsi (a macska) gondját viseli majd.

Az ügyvéd a 444-nek azt mondta, hogy senki ne vegye készpénznek az ügy eddig kiderült alapvető körülményeit, de azt már nem részletezte, hogy pontosan mire gondol. Viszont elmondta, hogy még nem tiszta, hogy ki volt ott a klubban Homonnay halála előtt, valamint a megtalálásának körülményei is homályosak.

168 / PH

Legnépszerűbb cikkeink