Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Bokasérülést szenvedett Neymar

Létrehozva:

Súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Neymar, a Paris Saint-Germain sztárfutballistája vasárnap késő este, az Olympique Lyon elleni bajnoki rangadón. A francia fővárosi klub aztán hétfő kora délután azt közölte, hogy az első vizsgálatok eredményei megnyugtatók.

A brazil csatár a 98. percben Thiago Mendes piros lapot érő belépője után terült el a földön és ordítva kapott a bal bokájához. A 28 éves játékost, aki a könnyeivel küszködött, hordágyon vitték le a pályáról. A honfitárs Mendes később a közösségi oldalán kért bocsánatot.

„Nincs hírem Neymarról. Az orvosokkal van, hétfőn pedig további teszteket végeznek rajta” – nyilatkozta a párizsi meccs után Thomas Tuchel vezetőedző, aki nem csupán a csatár sérülése miatt volt letört, ugyanis együttese gyengén játszott, és 1-0-ra kikapott a rangadón. – „Nem álltunk készen erre a találkozóra, a játékosok mentálisan elfáradtak és rengeteget hibáztak. Nem erre számítottam, ez egyértelmű visszalépés. Sokkal többet vártam.”

A PSG hétfőn annyit közölt, hogy az első vizsgálatok eredményei megnyugtatók Neymar esetében, de 48 órán belül újabbakra kerül sor. Egyelőre bizonytalan, hogy a támadónak mennyit kell kihagynia és hogy a vasárnapi, Lille elleni rangadón ott lehet-e a pályán.

A párizsiak, akiknél Lőw Zsolt segíti Tuchel munkáját, a Lyontól elszenvedett vereség után a tabella harmadik helyére csúsztak vissza, de csak egy ponttal vannak lemaradva az éllovas Lille és a Lyon mögött.

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink