Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Néha jólesik odacsapni a beteges hazudozóknak, vallja Kocsis Máté

Létrehozva:

A fideszes politikus pert nyert, és az álhírekre figyelmeztet.

 

Pert nyert Kocsis Máté fideszes politikus az ezalenyeg.hu oldal ellen, miután az azt írta, Kocsis miatt megbírságolták a kerületet. (Pikó András polgármestert kétszer is megbírságolta a Kormányhivatalt, mert felbontotta a meglévő szerződést, és versenyeztetés nélkül új cégnek adta ki a közétkeztetést. Pikó úgy magyarázta a felbontást: „2015-ben a Fidesz, Kocsis Máté vezetésével olyan szerződést kötött, mely végeredményében az önkormányzat anyagi érdekeit súlyosan károsította, melynek kiírása egy haveri cég érdekében súlyosan versenykorlátozó volt, amelynek a feltételeit bizonyíthatóan a cég diktálta, és amely feltételeket a cég nem is teljesítette, viszont lehetőséget teremtett számára a folyamatos áremelésre.”) 

 

Kocsis a Facebookon azt írja: „Vigyázat az álhírekkel, a baloldalnak semmi sem drága a hatalomért! Rengeteg aljas dolgot terjesztenek ilyen felületeken (…).

Sokan azt mondják, hogy nem kell ezekkel foglalkozni, mert túl sok van belőlük, de néha azért jól esik odacsapni a beteges hazudozóknak.” 

Legnépszerűbb cikkeink