Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Üzent a Fradi vezérigazgatója: Méltóképpen képviselték a BL-ben a magyar focit

Létrehozva:

Orosz Pál az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója / Fotó: MTI

Hatalmas öröm volt számára látni a játékukat.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M1-nek adott interjúban elmondta: hatalmas öröm volt, hogy ilyen nagy klubok ellen játszhatott a csapat. A keddi, Dinamo Kijev otthonában elszenvedett 1-0-s vereség miatt lehet csak bennük némi hiányérzet: hiszen jól játszottak, megvoltak a lehetőségeit.

Orosz számára a legnagyobb élmény a Juventus elleni összecsapás volt, ahol vezetett a Fradi, és a 92. percig döntetlenre állt, Alvaro Morata gólja előtt.

“Elhúztuk a saját orrunk előtt a mézesmadzagot, de a végén jött a hidegzuhany. Persze hatalmas élmény volt a Dinamo Kijev elleni hazai döntetlen is, ahol kétgólos hátrányból állt fel a csapat” – mondta.

Hozzátette: a Ferencvárost azok után, hogy tavaly az Európa-liga, idén pedig a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt, újra komolyan veszik. A következő cél az, hogy ahová most visszakerült, ott meg is ragadjon.

A zöld-fehérek 25 év szünet után szerepeltek a BL főtábláján, végül egy pontot szerezve a negyedik helyen végeztek a Juventus, az FC Barcelona és a Dinamo Kijev mögött.

(MTI)

 

Legnépszerűbb cikkeink