Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Márki-Zay: Számos meleg politikus közül alig akad, aki nyíltan vállalta volna homoszexualitását

Létrehozva:

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint sokat elárul a kormánypárti politikusok erkölcsi színvonaláról, hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen riogatnak.

Márki-Zay Péter úgy véli, vannak melegek a Fidesz-KDNP soraiban, de nem ez a vállalhatatlan, hanem az, hogy eközben e pártszövetség indít nyíltan támadást a homoszexuálisok ellen. A 444.hu vette észre a hódmezővásárhelyi polgármester Facebook-posztját, amiben elmondta, akadt kereszténydemokrata politikus, aki sebészhez is fordult egy rossz helyre került szexuális segédeszköz miatt.

Márki-Zay szerint szerint a „kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat”. Bár egyelőre a „számos meleg politikus közül alig akad, aki nyíltan vállalta volna homoszexualitását”, Márki-Zay egy olyan Magyarországot szeretne, „ahol a fideszes politikusok is szabadon, félelem nélkül felválallhatják a homoszexualitásukat”.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

 

Legnépszerűbb cikkeink