Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Karanténban van Gulyás Gergely és Orbán Balázs

Létrehozva:

Magánrendezvényen vett részt a kormány két tagja, ahol az egyik résztvevő koronavírus-fertőzött lett. Így elmarad a Kormányinfó is.

Szerda óta hatósági karanténban van a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett. A Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében ugyanakkor kiemelték, hogy Gulyás Gergely szerdán elvégzett koronavírustesztje negatív lett.

A hatósági karantén megszüntetése, a pénteki kormányülésen való részvétel és az azt követő kormányinfó megtartása csak a pénteki második koronavírus-teszt negatív eredménye után lehetséges – írták. Orbán Balázs a Facebookja alapján a kormány által 36 milliárd forinttal megtámogatott Mathias Corvinus Collegium vezetőképzőjének tagjaival beszélgetett szerdán. Keressük a Miniszterelnökséget, hogy milyen magánrendezvényről van szó, ha megkapjuk a választ, frissítjük a cikket.

Legnépszerűbb cikkeink