Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Nem fogják bíróság elé állítani Madeleine McCann meggyilkolásával vádolt férfit – legalábbis az ügyvéd szerint

Létrehozva:

Az orvosszakértői bizonyíték hiányban az ügyvéd meg van róla győződve, hogy védencét nem fogják bíróság elé állítani a kislány ügyében. 

A 43 éves német férfi, Christian Brückner ügyvédje elég biztos benne, hogy védence nem kerül bíróság elé a lány eltűnése miatt – írja a Mirror.co.uk cikke alapján a hvg.hu. A rendőrség viszont egyértelműen ezt a férfit vádolja Madeleine McCann meggyilkolásával.

Az ügyvéd szerint a kellő bizonyítékok hiányában nem fogják bíróság elé állítani. De ha mégis erre kerülne a sor, nyugodtan és higgadtan fog Brückner reagálni, mert „nincs mit titkolnia”.

A hatóságok azt nyilatkozták, „konkrét”, de nem „törvényszéki”, vagyis orvosszakértői bizonyítékuk van Brückner bűnösségére, hogy ő ölte meg a kislányt.

Az akkor 3 éves Madeleine McCann még 2007-ben tűnt el egy portugál üdülővárosból. Hosszú idő után idén júniusban történt fejlemény a régóta megoldatlan ügyben.

Múlt hónapban egy titkos pincét is találtak a feltételezett elkövető akkori portugáliai telkén, aki jelenleg börtönben ül Németországban drogkereskedelemért és egy 72 éves amerikai nő megerőszakolásáért. Az eset ugyanott történt, ahol a kislány eltűnt – Brückner ezért 7 évet kapott. Brückner korábban két pedofil-ügyet is megúszott.

Legnépszerűbb cikkeink