Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Megunták a tuningautós bandát Békéscsabán, 6 tagot állítottak elő, 4 autót lefoglaltak – videó

Létrehozva:

Forrás: Police.hu

Életveszélyesen közlekedtek a városban, a tagok mind be voltak drogozva, és tiltott átalakításokat végeztek az autókon.

Fokozott közúti ellenőrzést tartott a rendőrség 2020. június 5-én este Békéscsabán – írja a Police.hu. A városban, az utóbbi időben a rendőrök azt tapasztalták, hogy vannak autósok, akik egyszerre több szabályt megszegnek, átalakított járművekkel közlekednek, gyorsan hajtanak, nincsenek tekintettel másokra, veszélyeztetik a többi közlekedőt és zavarják a városban élők nyugalmát. Erről főként Békéscsaba Jamina városrészéből lakossági bejelentések is érkeztek.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzés: fókuszban a tuningolt autók

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az akcióban kábítószer-kereső kutyával részt vett a Gyula Határrendészeti Kirendeltség két rendőre, valamint egy igazságügyi orvosszakértő is. A rendőrök hat fiatalt állítottak elő azért, mert a gyanú szerint kábítószert fogyasztottak, közülük négyen így vezettek autót, ketten utasok voltak. Mind a hat fiatal ellen büntetőeljárás indult.

Az ellenőrzött járművek közül öt autót soron kívüli műszaki vizsgálatra vezettek fel. Az átvizsgálás eredménye alapján négy gépkocsi forgalmi engedélyét a közlekedési hatóság bevonta, egy járművet pedig a szakemberek műszaki vizsgára rendeltek be. Azokat a járművezetőket, akik nem megfelelő műszaki állapotú járművel közlekedtek, a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, illetve feljelentették.

Legnépszerűbb cikkeink