Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Egy minisztériumi dolgozó édesapja írt kormánypárti olvasói levelet a Financial Timesnak

Létrehozva:

Wikipedia

Egy minisztériumi alkalmazott édesapja írt a magyar kormányt éltető levelet a Financial Timesba. Ez úgy derült ki, hogy Bencsik János képviselő kérdést intézett a Miniszterelnökséghez.

A kormány intézkedéseit helyeslő olvasói levél jelent meg a Financial Timesban, a szerző egy bizonyos Andreas Stefanovszky, aki az utóbbi hét évben több írást is jegyzett.

Bencsik János független képviselő azt írja Facebook-oldalán, hogy az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps – Magyarország segít program megvalósításáért felelős államtitkárságnak van egy munkavállalója, úgy hívják Stefanovszky András. Akkor ő írta-e az olvasói levelet a lapnak, kérdezte a Facebookon Bencsik.

Az érintett Stefanovszky András időközben válaszolt a Facebookon: azt mondja, hogy édesapja írta a levelet a brit napilapnak.

 

Bencsik János

FRISSÍTÉS: Stefanovszky András Facebook oldalán azt közölte, hogy a … cikk írója valójában édesapja, akivel ugyanazt a nevet viselik. A Miniszterelnökségtől még nem kaptam hivatalos választ, amint megjön, természetesen közzéteszem. Minisztériumi alkalmazottal írat a kormány „olvasói levelet” a Financial Times-ba Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdai Facebook-bejegyzésében büszkén posztolt egy Financial Timesban megjelent olvasói levelet, amely kiáll Orbán Viktor miniszterelnök politikája mellett ( https://bit.ly/3g9Ttz7).

Legnépszerűbb cikkeink