Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Félmilliót ajánlott fel Majka a bajba jutott zenei dolgozók megsegítésére

Létrehozva:

fotó: Pozsonyi Roland

Lotfi Benhaméké az alapötlet, de Majka is csatlakozott az adományozáshoz: azoknak nyújtsanak segítséget a zeneiparban ebben a nehéz helyzetben, akik a színpad mögött dolgoznak. A zenész az eddig összegyűlt 5 millió forinthoz még hozzáadott 500 ezer forintot.

„Vannak akik a háttérben dolgoznak, szerelnek, összeraknak, építenek, üzemeltetnek, hozzák-viszik, behangosítják, képet vágnak és szerves részei a produkciónak, csak éppen a színpad másik oldalán” – írja privát Facebook-oldalán Majka, majd hozzátette, hogy az ő produkciójában 22 ember dolgozik, de ebből a csapatból csak 8 embert lát a közönség. A nehéz időkben pedig a háttérben dolgozó munkatársakról sem szabad megfeledkezni.

„Lotfi Begiék kezdeményezése az egyik legjobb dolog ami ez alatt a szar időszak alatt történt, ezért én is szeretném kivenni a részem a segítségből. Szeretnék ehhez az 5 000 000 forinthoz még hozzáadni 500 000 forintot” – írja a zenész, majd zenésztársait is arra kéri, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, hogy így segítsenek azokon a munkatársaikon, akik most tényleg bajban vannak.

Legnépszerűbb cikkeink