Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Hosszabb leállásra készül a Telekom márciusban

Létrehozva:

A Telekom közleményben tudatta az ügyfeleivel, hogy március közepén hosszabb leállásra kerül sor a szolgáltatások fejlesztése miatt.

Telekom a weboldalán osztotta meg a hírt, miszerint 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető. Kiderült azonban, hogy Mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatásaik a karbantartás ideje alatt is működni fognak.

„Informatikai rendszerünk ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető.

Emiatt március 14-én csütörtökön üzleteink is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak.

A 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan tud majd a segítségedre lenni, így a várakozás ideje az átlagosnál hosszabb lehet.

Mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatásaink a karbantartás alatt is működni fognak. Ügyfeleink a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni is, valamint az otthoni szolgáltatásukat is tudják használni: az otthoni telefon, internet és a TV szolgáltatás működni is fog”

– áll a közleményben.

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a Telekom ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobilügyfele számára belföldön, melynek aktiválálsa automatikus.

Külföldi tartózkodás esetén pedig az EU-ban 5 GB, míg EU-n kívül 2 GB netet biztosít, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel teendője. A karbantartás következtében érintett funkciók részletes leírása ezen a linken érhető el. A karbantartás előtti napokban, valamint annak ideje alatt a szolgáltató Facebook-oldalán folyamatos tájékoztatással segíti ügyfeleit.

(Kiemelt képünk: A Deutsche Telekom AG logója. Fotó: Horst Galuschka / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Legnépszerűbb cikkeink