Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Bencsik András: műbalhé az egész pedofilügy

Létrehozva:

Novák Katalin kegyelmi döntése és a pedofilügy egy kommunikációs hiba és műbalhé – jelentette ki Bencsik András a Sajtóklubban.

Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap este azt mondta a Gyurcsány Ferenc évértékelőjével kapcsolatban, hogy „pontosan tudja, hogy neki nem az a dolga, hogy ő az igazságot a tényeket a valóságot értelmezze és értékelje, hanem egyetlen egy dolga van, hogyha van egy rés, azt a rést kell folyamatosan támadni”. Ahogy arról beszámoltunk, évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc, melyben azt mondta : Orbán Viktor az első magyar pedofilbarát miniszterelnökként vonul be a történelembe.

Bencsik András szerint a pedofilügy egy kommunikációs hiba

„Mi elkövettünk egy kommunikációs hibát, mert egy jószándékúan, de egy szerencsétlen hiba folytán ellenünk fordították azt, amiben mi a legerősebbek voltunk: a gyermekvédelem – mondta Bencsik. Majd elmagyarázta: az hogy Gyurcsány kiírja a pulpitusra, hogy a pedofília nem hiba, hanem a pedofília bűn, amikor Gyurcsány 2021-ben, amikor a Fidesz országos népszavazást kezdeményezett a gyermekvédelmi törvény érdekében, akkor Gyurcsány azt írja ki, hogy a felmenőiddel szórakozzál. Erre az egy gondolatra erre a kommunikációs hibára, amit mi követtünk el, épített föl mindent.

Bencsik András szerint az egész pedofilügy egy műbalhé

Bencsik András úgy látja, a korábbi miniszterelnök „tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét – mert ez egy műbalhé -, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”. Reményét fejezte ki, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be olyan sokan – írja a Népszava.

(Kiemelt képünkön: Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Sajtóklub adásában. Fotó: a közzétett adás képernyőfelvétele)

Legnépszerűbb cikkeink