Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Deutsch szerint konteó amit Orbánról gondolnak a pedofil-ügyben

Létrehozva:

Deutsch Tamás szerint konteókat kerget, aki szerint Orbán Viktornak mindenről tudnia kell.

Aki szerint Orbán Viktornak mindenről tudnia kell, az konteós gondolkodású, erről beszélt Deutsch Tamás a 444-nek, amikor arról kérdezte, a riporter, hogy szerinte a miniszterelnök tudott-e K. Endre kegyelmi ügyéről. A Fidesz EP-képviselője egész pontosan így fogalmazott azzal a feltételezéssel kapcsolatban, hogy a miniszterelnöknek tudomása lehetett az orszgos botrányt kiváltó döntésről: „Én értem, hogy az önök konteós gondolkodásában a világ úgy működik, hogy az Atlanti-óceánon lévő áramlatok környezetvédelmi problémái is olyanok, amikről nyilvánvalóan Orbán Viktornak tudnia kell”, majd még a kamcsatkai viharokról is majdnem elkezdett beszélni, de a 444 riportere itt félbeszakította a fejtegetést – írja a Telex.

„Nincs a Fideszben semmiféle politikai válság, azt pedig csak „konteós gondolkodás” miatt gondolhatja bárki, hogy Orbán Viktor esetleg tudott a K. Endrének adott elnöki kegyelemről”

– mondta Deutsch Tamás Szekszárdon egy MCC-s rendezvényen.

Deutsch Tamás szerint nincs a Fideszben politikai válság

Arra a kérdésre, hogy nincs köztársasági elnök, nincs a Fidesznek EP-listavezetője, sem főpolgármester-jelöltje és ez mind arra utal, hogy politikai válság van a Fideszben, érdemben nem válaszolt. Arról beszélt, hogy Novák Katalinnak nem kellett kikérni Orbán Viktor véleményét a pedofilügyben, sem Varga Juditnak, ami jogilag teljesen rendben van.  A videóból kiderül még az is, hogy Deutsch nem látta a Magyar Péterrel készült Partizán-interjút, és nem olvasta Huth Gergely fideszes véleményvezér cikkét sem arról, hogy opportunista erjedés uralkodott el a Fidesz környékén 2022 óta.

(Kiemelt képünkön: Deutsch Tamás. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Legnépszerűbb cikkeink