Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Ötmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség, aki segít megtalálni egy eltűnt maglódi vállalkozót

Létrehozva:

Pintér Gyula / Fotó: police.hu

Egy Répa nevű magyar vizslával és egy fekete színű Hummerrel együtt veszett nyoma.

5 millió forintot fizet a rendőrség annak a személynek, aki konkrét adatot vagy információt tud adni egy 2019 májusában eltűnt maglódi vállalkozó ügyében.

Pintér Gyula közel 17 hónapja elérhetetlen, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Gyanús eltűnése óta emberölés bűntettének gyanúja miatt nyomoznak a Pest megyei életvédelmi rendőrök – írja a Police.hu.

Az 50 éves férfi 2019. május 10-én délután távozott ismeretlen helyre Répa nevű magyar vizslájával és fekete színű Hummerével. A jármű ismeretlen körülmények között visszakerült a férfi maglódi házának udvarára a következő nap éjjel, a kutyát viszont Szlovákiában találták meg.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.  Azt kéri, hogy aki az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

 

Legnépszerűbb cikkeink