Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Magyarország

Nők nyakláncait tépkedte városszerte Károly, de végül csak  fülön csípték

Létrehozva:

Egy nő jelentette a rendőröknek szeptember 27-én, hogy a  XV. kerületi Rákos úton egy buszmegálló felé sétált, amikor odalépett hozzá egy férfi,  beszélgetni kezdett vele, ám  egy váratlan pillanatban letépte a nyakláncát.

A XV. kerületi nyomozók kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, a 40 éves B. Károlyt, akit szeptember 30-án elfogtak, majd lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

Beismerte, hogy Budapest területén több alkalommal is  követett el hasonló bűncselekményeket, például egy II. kerületi nyaklánckitépéssel összefüggésben is őt azonosították: szeptember 10-én a Vadaskerti utcában tépte le egy nő ékszerét.  B. Károlyt őrizetbe vették.

A nyomozók egy XV. kerületi bevásárlóközpont egyik zálogházában több ékszert foglaltak le a bűncselekményekkel összefüggésben, keresik a tulajdonosaikat.

Ezért a rendőrség kéri,  hogy aki a fényképeken látható ékszereket felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01150/1198/2020.bü. ügyszámra hivatkozva akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában – írta a Police.hu.

Legnépszerűbb cikkeink