Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Rogán Antal azt állítja, nem tudja mi az a Telex

Létrehozva:

“Nem tudom, mi az” – ezt közölte az őt megállító riporterrel Rogán Antal, amikor az elmondta neki, hogy a Telex.hu-tól szeretne kérdést feltenni neki.

A Telex, vagyis az egy emberként felmondott egykori indexesek stábja a szerdai kormányülés előtt a Karmelita Kolostornál forgatott, ott próbálta szóra bírni a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antalt. A riporter természetesen közölte, melyik médiumtól jött, de a miniszter elutasító hangon – de jó hangosan, érthetően – közölte, hogy fogalma sincs, mi az a Telex, majd besietett. A portál videót készített a történtekről.

 

A lap ezt a kommentárt fűzte az esethez: “amikor még a Telex indulása előtt forgattunk a Képviselői Irodaháznál, minden kormánypárti politikushoz úgy mentünk oda, hogy bemutatkoztunk, és elmondtunk, hogy melyik laptól jöttünk. Szerdán elmentünk a Karmelitához, hogy a kormányülésre érkező minisztereket kérdezzük aktuális ügyekről. A két forgatás tapasztalatait összesítve eddig egy ember volt, aki azt mondta, hogy nem tudja, mi az a Telex: Rogán Antal, aki miniszterként a kormányzati kommunikációért is felel”.

 

Legnépszerűbb cikkeink