Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Horror a meccsen: Somogyváron vizespalackkal dobták ki az egyik klubvezető szemét

Létrehozva:

A gyors kórházi ellátás és műtét ellenére megvakult a bal szemére, bocsánatkérés nem érkezett. A rendőrség nyomoz.

A Somogyvár otthonában rendezett vasárnapi mérkőzés második félidejében az egyik lecserélt hazai focista egy vizespalackkal olyan erővel dobta szemen a lelátón helyet foglaló klubvezetőt, hogy az a kórházba szállítás és a gyorsan elvégzett műtét ellenére megvakult a bal szemére – írja a Blikk.

Nagyon rossz állapotban van, komoly fájdalmak gyötrik. Egy ásványvizes petpalackkal találták el, valószínűleg a kupak okozta a szörnyű sérülést – árulta el a lapnak Csete Károly, a Kaposmérő elnöke, aki hozzátette: a szomorú eset után folytatódott a meccs, amely nagyon eldurvult, s négy piros lapot osztott ki a játékvezető, ebből hármat a hazaiak kaptak.

Azóta sem érkezett bocsánatkérés a Somogyvár részéről, ami viszont felháborító. Megrendített minket az eset, nagyon sajnáljuk a kollégánkat, aki társadalmi munkában rengeteget segített nekünk. Úgy értesültem, a civil munkahelyére visszavárják, annak ellenére, hogy elveszítette az egyik szemét – tette hozzá.

A találkozót 4-2-re megnyerő, listavezető kaposmérői klub első embere részletesen beszámolt a megdöbbentő esetről. Még most is a történtek hatása alatt áll, nem tudja feledni azokat a szörnyű perceket.

– A második félidő derekán a vendéglátók egyik játékosa a lecserélése közben rövid szóváltásba keveredett elnökségi tagunkkal, aki az ismerősei révén jóban volt a somogyvári szurkolókkal, így a hazai nézők között foglalt helyet. A focista – miután leült a kispadra – nem bírt az idegeivel, hirtelen felpattant, s megdobta az áldozatot – mesélte a lapnak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés ügyében nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Legnépszerűbb cikkeink