Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Hihetetlen látvány: peronra parkolt egy részeg dabasi sofőr

Pesti Hírlap

Létrehozva:

Police.hu

A kocsit korábban már kivonták a forgalomból.

Nem mindennapi látvánnyal szembesült a forgalmista 2020. szeptember 1-jén kora délután a dabasi vasútállomáson – írja a police.hu. Egy fehér autó tűnt fel, a parkolóból behajtott a 2. és a 3. vágány közötti peronra, megközelítette a 3. vágányt, majd a peronról két kerékkel a sínekre lógva megrekedt. A forgalmista késlekedés nélkül átirányított egy Lajosmizse felől érkező vonatot a másik vágányra, majd értesítette a rendőrséget.

A dabasi egyenruhások ellenőrizték a járművet, kikérdezték a sofőrt, majd a katasztrófavédelem segítségét kérték a kocsi leemeléséhez.

Kiderült, a 25 éves járművet korábban kivonták a forgalomból. A 47 éves helyi férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt kettős vérvételre előállították.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást, valamint szabálysértési feljelentés készült a forgalomból kivont járművel történt közlekedés miatt.

Legnépszerűbb cikkeink