Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Nem ízlett a vacsora, eltörte az élettársa kezét az agresszív férfi

Létrehozva:

A vádirat szerint a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát.

A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit  szeptember 1-jén tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre zuhant nőt meg is rugdosta.

Az elkövető 2018. október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a torkát, ha feljelentést tesz.

A sértettnek ekkor eltört a bal keze.

Ha még ez sem lett volna elég: a férfi 2018. október 25-én azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt otthon elég alkohol. A férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi

egy ajtólapot csapott a nőre, aki az udvarra is követte a férfit, hogy kibékítse, azonban a férfi – részletezi az ügyészség – egy halkiemelő háló nyelével fejbe verte.

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és a közügyektől való eltiltásra ítélje.

Legnépszerűbb cikkeink