Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Jön a Tranzit, Orbán Viktor is fellép majd a rendezvényen

Létrehozva:

Az Együtt erő vagyunk elnevezésű közéleti évadnyitó rendezvényen előadások és politikai viták várják majd a résztvevőket.

Csütörtök este kezdődik Tihanyban az idei Tranzit rendezvénysorozat. Az Együtt erő vagyunk elnevezésű közéleti évadnyitó rendezvényen előadások és politikai viták várják majd a résztvevőket.

 „Van egy mikroorganizmus, ami felforgatta mindenkinek az életét, és sok rendezvényt nem is lehetett megtartani miatta, köztük az idei Bálványosi Nyári Szabadegyetemet sem – mondta a Magyar Nemzetnek Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Felkértük a miniszterelnök urat, hogy tartson előadást.” 

– árulta el Hollik.

A 2020-as Tranziton a koronavírus-járvány miatt csak ötszáz fő lehet jelen. – Annak érdekében, hogy a miniszterelnök úr gondolatait ne csak a félezer a helyszínen jelenlévő résztvevő hallhassa, hanem minden érdeklődő magyar, a beszédet élőben lehet majd követni, a Facebookon és a HírTV-n. Orbán Viktor beszéde mellett az érdekesebb vitákat is lehet majd az interneten követni.

A miniszterelnöki beszéd várható témájáról annyit osztott meg a politikus, hogy a kormányfő pénteken valószínűleg arról fog beszélni,

milyen Magyarországot szeretne látni a XXI. században, 

és a Tranzit közössége hogyan tud segíteni abban, hogy hazánk a század nyertese legyen.

 

Legnépszerűbb cikkeink