Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Elnapolták Orosz Bernadett ügyének tárgyalását

Létrehozva:

Az utolsó pillanatban a felperes, azaz a tavaly novemberben brutálisan megvert nő volt párjának kérésére.

A felperes kérésére elhalasztották az Orosz Bernadett ellen indult rágalmazási ügy tárgyalását – írta meg a 444.hu. Mint írják, a Miskolci Bíróság szerdán tárgyalta volna a nő ügyét, de nem a bántalmazásit, hanem azt, hogy a nő megsértette volna támadója jó hírnevét azzal, hogy a nyilvánosság előtt megnevezte a férfit. A tárgyalást szeptember 28-ára halasztották.

Orosz Bernadett bántalmazása bejárta a magyar médiát, de a bántalmazási ügy még a vádemelésig se jutott el, máris a bántalmazott nő kerül bíróság elé, amiért a támadást követő két napban fényképeket osztott meg a párjáról és a nevét is leírta a Facebookon. A bántalmazó férfi 5 millió forintra pereli Orosz Bernadettet a jó hírnevének megsértése miatt.

A tárgyalás napjára tüntetést is szervezett a Nőkért Egyesület a Miskolci Törvényszék elé, hogy szolidaritásukat fejezzék ki Orosz Bernadett felé. 

A tárgyalás elmaradásáról Orosz Bernadett a 444-nek azt mondta: „Ezer százalék, hogy a tüntetéstől ijedt meg, mert ma nyújtotta be a kérelmét a halasztásra. A tüntetésre már minden meg volt szervezve, szállást is foglaltak le a szervezők. Ez egy tipikus bántalmazói magatartás, hogy azokba is belerúg, akik kiállnak mellettem.” A tárgyalás eredeti időpontjának napján online tüntetést tartanak, szeptember 28-án pedig a tárgyalás napján a Miskolci Törvényszék elé vonulnak. (444)

 

Legnépszerűbb cikkeink