Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Újabb drogdílerre csaptak le a rendőrök Érden

Létrehozva:

Képünk illusztráció / Forrás: Shutterstock

A május óta letartóztatásban lévő férfi nem akarta elmondani, hogy kitől vette a drogot, végül a rendőrök őt is megtalálták. 

Az érdi rendőrök egy helyi férfit fogtak el és vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem miatt még 2020. május 13-án. Az 58 éves férfi a kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek, arról azonban mélyen hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot – írja a Police.hu.

A nyomozók lépésről lépésre kutatták fel a díler minden lehetséges kapcsolatát, akik a bűncselekménynek részesei lehettek. Így azonosították és jutottak el ahhoz a férfihez, akitől a korábbi gyanúsított a kábítószert vásárolta, majd azt továbbértékesítette.

A zsaruk 2020. augusztus 11-én reggel 7 órakor jelentek meg az 50 éves férfi érdi tartózkodási helyén, ahol kutatást tartottak, melynek során többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva, körülbelül 3 kilogramm mennyiségben kábítószergyanús anyagmaradványt, digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat, valamint közel egymillió forint készpénzt foglaltak le.

Bővült a kör, újabb dílert gyanúsítanak a rendőrök

Az érdi zsaruk felkutatták, kitől vásárolhatta a kábítószert, a már május óta letartóztatásban lévő gyanúsított.

A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését tagadta. Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya A. Miklóssal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Legnépszerűbb cikkeink