Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Pikó András sajtópert nyert a Hír TV ellen

Létrehozva:

Azt állították róla, hogy rendőröktől és egészségügyi dolgozóktól vett el lakásokat.

A józsefvárosi polgármester az Facebook-oldalán azt közölte,

„Sajtópert nyertem a Hír Tv ellen, mert a józsefvárosi Fidesz hazugságát átvéve valótlanul állították, hogy a járványidőszakban önkényes döntéssel közszolgálati dolgozóktól, például  a józsefvárosi önkormányzat.  Ezt a fideszes álhírt már korábban többször is cáfoltuk, most

a bíróság első fokú ítéletében kimondta, hogy ez nem igaz.

Józsefvárosban természetesen senki sem vett el egyetlen lakást sem rendőröktől vagy egészségügyi dolgozóktól, őket továbbra is támogatni kívánja az önkormányzat.”

Pikó András polgármester

Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon! Saj… tópert nyertem a Hír Tv ellen, mert a józsefvárosi Fidesz hazugságát átvéve valótlanul állították, hogy a járványidőszakban önkényes döntéssel közszolgálati dolgozóktól, például rendőröktől vagy egészségügyi dolgozóktól vett el lakásokat a józsefvárosi önkormányzat. Ezt a fideszes álhírt már korábban többször is cáfoltuk, most a bíróság első fokú ítéletében kimondta, hogy ez nem igaz.

Mint arról beszámoltunk, egy másik ellenzéki politikus, Czeglédy Csaba az Origo újságírója, Kovács András ellen nyert rágalmazási pert.

Legnépszerűbb cikkeink