Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Rágalmazott az Origo újságírója

Létrehozva:

A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság elsőfokon bűnösnek mondta ki Kovács Andrást, az Origo munkatársát nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében.

A hírt Czeglédy Csaba közölte a Facebook-oldalán:

„Kovács András 2017 augusztusában írt cikkében hazug módon állította, hogy az általam vezetett cég a munkaerő-kölcsönzés piacán úgy kívánt piaci előnyt szerezni, hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Gyakorlatilag bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. Sem emiatt, sem diákok, idősek megkárosítása miatt soha nem folyt ellenem semmilyen eljárás.”

Emiatt a bíróság már korábban helyreigazításra kötelezte az Origót.

Kovács a bíróság előtt most úgy védekezett, hogy felfedte a forrását: állítása szerint Fiák Istvántól kapta az információkat, és nem volt oka kételkedni a szavában.

Dr. Czeglédy Csaba

Az elmúlt években a fideszes propagandasajtó sokakkal és velem szemb… en is átlépett minden határt. Szinte végtelen anyagi forrásokkal rendelkeznek, amihez a magukat felsőbbrendűnek gondolók gőgje és mérhetetlen gátlástalanság párosul. Azt eddig is tudtátok rólam, hogy nem hagyom magam.

Legnépszerűbb cikkeink