Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Üzeneteket hagyott a helyszínen a sorozatbetőrő, végül elkapták

Létrehozva:

Forrás: Police.hu

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki többször betört két vendéglátó egységbe, valamint egy pékség feltörésével gyanúsítható.

Június 21-én hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az egyik kecskeméti kocsmában valószínűleg éppen betörés zajlik. A járőrök azonnal a megadott helyszínre mentek, ahol tetten értek egy helyi lakost, aki szeszes italokat próbált ellopni. A férfit a rendőrök elfogták és előállították, majd átadták a nyomozóknak.

A fiatal a gyanú szerint nem először járt a sörözőben. A megyeszékhelyi rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai szerint a 24 éves férfi ugyanide negyedjére tört be alig két hónap alatt. A tolvaj szeszesitalokat, karórát, valamint készpénzt vitt el az üzletből, illetve meglovasított egy jégtartó vödröt.

A gyanúsított nem csak ezen a helyen járt záróra után. Egy másik, Kecskemét központjában található étteremből háromszor lopott. Innen laptopot, hangfalat, készpénzt vitt magával hozzávetőlegesen 350 ezer forint értékben.

A férfinek a nyomozók gyanúja szerint végül egy pékség esett áldozatául. A boltba az ajtó kifeszítésével jutott be, és a helyiségből többek között kapszulás kávéfőzőt, hősugárzót tulajdonított el.

A tolvaj a helyszíneken kézzel írott üzeneteket hagyott.

  • Időnként elégedetlenségét fejezte ki: egyik helyen a kiszolgálást kifogásolta, a másik helyen pedig azt, hogy nem volt készpénz a pénztárgépben.
  • Volt olyan, hogy csak csúfolódott: azt üzente a tulajdonosnak, hogy csináltassa meg a riasztóberendezést.

A rendőrök a többrendbeli, üzletszerűen elkövetett lopással gyanúsítható helybélit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

Legnépszerűbb cikkeink