Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

A ferencvárosi nem fideszes képviselők a stadionprojekt megfúrására kérik Baranyi Krisztinát

Létrehozva:

Fotó: Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja

Nyílt levelet írtak a polgármesternek, szerintük ezt a 170 milliárdos beruházást most nem engedheti meg magának az ország.

„Határozottan lépjen fel az atlétikai stadion projekt leállításáért, és javasoljuk, hogy az erre szánt összeget Magyarország Kormánya a világjárvány és a gazdasági, valamint egészségügyi válság enyhítésére fordítsák. (sic!)”

Nyílt levelet írt a ferencvárosi önkormányzat képviselő-testülete a fideszes tagok nélkül Baranyi Krisztina polgármesternek. Ebben arra kérik, tegyen valamit a tervezett atlétikai stadion és park leállításáért, a projekt 170 milliárd forintba kerül minimum. Ezt most nem engedheti meg magának az ország, mind az egészségügyi, mind a gazdasági válság kezelésére tekintettel.

Ugyanis „kormány eddig bejelentett intézkedései több száz millió forintot vesznek el a kerület költségvetéséből, miközben ezzel párhuzamosan az állami látványberuházások leállításáról és az arra szánt forrásoknak a járvány hatásainak enyhítésére történő felhasználásáról egyáltalán nem esik szó”.

A nyílt levelet Jancsó Andrea momentumos kerületi képviselő, Baranyi ellenzéki oldali vetélytársa
tette fel Facebook-oldalára.

Legnépszerűbb cikkeink