Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Házkutatás volt Trippon Norbert újpesti alpolgármesternél

Létrehozva:

Az adóhatóság emberei Trippon Norbert szerint a kampány miatt kutakodtak nála, de az alpolgármester úgy véli, tanúként és gyanúsítottként sem érintett az ügyben.

Házkutatás volt Trippon Norbert újpesti alpolgármesternél, az ellenzék közös polgármesterjelöltjénél – derült ki a politikus Facebook-posztjából. Az RTL információi szerint az adóhatóság fiktív számlák miatt indított nyomozást, de Trippon Norbert tájékoztatása szerint ebben ő tanúként és gyanúsítottként sem érintett.

„Miután múlt hét pénteken a családi otthonunk vásárlásával és felújításával támadott meg a fideszes propagandasajtó és a Wintermantelékhez köthető helyi fideszes oldalak, hogy hogy nem kedden, azaz ma reggel 6 órakor egy 5 fős NAV különítmény hajtott végre házkutatást az otthonunkban. Ugye nem kell részleteznem, milyen volt látni a sokkot kapott és síró feleségemet, a szintén zokogó és ijedt kislányaimat. Hogy hogyan élték meg reggel hatkor mindezeket. Pusztán a fidesz bosszú és hatalomvágya miatt. Feltúrták az egész házunkat.Mindösszesen egy magánszerződést vittek magukkal, illetve számlákat, ezeket én magam adtam a kezükbe. Ehhez nem volt szükség erre a felháborító eljárásra, és őszintén sajnálom azt az öt NAV-os nyomozót, akit vélhetően politikai okból küldtek feldúlni egy család békés otthonát. Ha kérték volna, bármikor odaadtam volna ezeket, ehhez nem kell feltúrni reggel hatkor egy otthont”– írja a politikus.

Trippon azt írja, a korábbi fideszes polgármester, Wintermantel Zsolt is megjelent a házkutatás idején az alpolgármester házánál.

„Mi ez, ha nem kampányházkutatás!? Wintermantel Zsolt bukott fideszes polgármester érdekében? Megjegyzem a vége felé a ház körül feltűnt Wintermantel Zsolt is az autójával (fénykép is van róla). Nyilván csak erre volt dolga, nem? Nincsenek véletlenek” – írja Trippon Norbert.

(Kiemelt képünk forrása: Trippon Norbert hivatalos Facebook oldala)

Legnépszerűbb cikkeink