Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Kiemelt hírek

Egy műsorban Pachmann Péter és Gundel Takács Gábor

Létrehozva:

A hazai médiatörténelemben először fordul elő, hogy a két ismert műsorvezető ugyanabban a műsorban köszönti reggel – ezúttal – a hallgatókat. Pachmann Péter ugyanis hat év után visszatér a Jazzy-re és csatlakozik a Business Class műsorvezetői gárdájához: Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához és László Csabához.

A Business Class 2023. január 2-án indult útjára, hogy a legfrissebb közéleti, gazdasági vagy épp kulturális témákról nyújtson könnyed, ugyanakkor hasznos információkat a napindításhoz. A Jazzy rádió reggeli műsorának csapatába egy olyan karaktert keresett a rádió vezetősége, akinek személyiségéhez közel áll az informatív, ugyanakkor kötetlen műsorvezetés és akit a Jazzy hallgatói bizonyítottan szeretnek és jól ismernek.

“Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk az alatt az időszak alatt, amikor Péter a Jazzy délutáni műsorát vezette. Keresve a Business Class negyedik műsorvezetőjét arra gondoltunk, hogy Péter a reggeli műsorban is hitelesen tud hozzászólni a komolyabb témákhoz, ugyanakkor megvan benne a kellő humorérzék és a nyitottság a lazább beszélgetésekre.” – mondta el Suri Imre, a rádió ügyvezetője.

A Jazzy rádió stúdiója nem idegen Pachmann számára, hiszen pár évvel ezelőtt a délutáni sáv hallgatóit szórakoztatta meghívott vendégeivel.
„Ugyanaz a lépcsőház, ugyanaz az ajtó. Ugyanaz a kávéfőző, ugyanaz az illat. Ugyanaz a mikrofon, ugyanaz az éter. Ugyanaz a frekvencia, ugyanaz a szenvedély. Csak a műsorsáv más. Találkozás egy régi szerelemmel, amit már nagyon vártam.” – nyilatkozta Pachmann a visszatérése kapcsán.

A műsorvezető továbbra is folytatja televíziós munkáját. A Jazzyben a már 17 éve jól megszokott reggeli váltott páros műsorvezetésben Péter mindig a hét második felében csatlakozik a Business Class csapatából 1-1 műsorvezetőhöz: Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához vagy László Csabához.

(Fotó: Demeter Vanda)

Legnépszerűbb cikkeink