Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Magyarország

Hollik szerint nem a jogállamisággal van baj, hanem Sorossal

Létrehozva:

Közösségi oldalán fakadt ki a fideszes politikus: ha nem azt csináljuk, amit Soros diktál, nem kapjuk a pénzt, ami jár nekünk.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a jogállamiság csak ürügy arra, hogy a brüsszeliek zsarolják Magyarországot – írja az MTI. A politikus csütörtökön a közösségi oldalán tett bejegyzésében arra reagált, hogy Katarina Barley, az Európai Parlament egyik alelnöke szerdán a német országos közszolgálati rádiónak azt mondta: az európai uniós pénzügyi támogatások hatékony eszközt jelentenek a jogállami elvek tiszteletének biztosítására, ezért ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország.

„Kibújt a szög a zsákból!” – kommentálta ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon, hozzátéve, hogy a jogállamiság csak ürügy arra, hogy a „brüsszeliek zsaroljanak bennünket”.

„A képlet egyszerű: ha nem azt csináljuk, amit a brüsszeliek Sorossal a hátuk mögött diktálnak nekünk, akkor a jogállamiságra hivatkozva befagyasztanák a pénzt, ami jár Magyarországnak. Ez elfogadhatatlan!” – fogalmazott Hollik.

Legnépszerűbb cikkeink