Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Babost román ellenfele kiverte a Roland Garros első fordulójában

Létrehozva:

Babosnak nem sikerült úgy a rajt, mint Fucsovics Mártonnak.

Babos Tímea kevesebb mint másfél óra alatt kikapott Ana Bogdantól, így egyesben búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, írja az MTI.

A világranglistán 107. magyar és a 93. romániai játékos meccsének első játszmája hektikus teniszt hozott. Bogdan kezdett jobban, gyors brék után 2:0-s előnybe került. Ezt követően a párosban világbajnok és háromszoros Grand Slam-győztes Babos percei következtek, aki saját szervajátékai megnyerése mellett kétszer elvette riválisáét.

A soproni sportoló ugyanakkor 4:2-es vezetése után bizonytalanná vált, sokat rontott, nem ütötte be első szerváit, így Bogdan nem csupán utolérte őt, hanem lendületből a játszmát is megnyerte 6:4-re.

A második szettben Bogdan 2:1-es vezetésénél ismét elvette Babos adogatását, aki a folytatásban nem tudott igazán felpörögni. Ellenfele 2:5-nél megint jól fogadott és ezzel lezárta a találkozót.

 A magyarok közül a keddi játéknapon egyesben még Balázs Attila lép majd pályára a japán Ucsijama Jaszutaka ellen, a hétfőn Danyiil Medvegyevet legyőző Fucsovics Márton pedig bemutatkozik párosban, oldalán a brit Cameron Norrie-val.

 

Legnépszerűbb cikkeink