Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Elfogták a debreceni sorozatbetörőt

Létrehozva:

A gyanú szerint a 24 éves férfi összesen 21 betörést és lopást követett el Debrecen területén. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrségre szeptember 9-én reggel érkezett bejelentés egy debreceni cukrászdából arról, hogy az éjszaka valaki betört hozzájuk és több mint 200 ezer forintot ellopott tőlük. A rendőrök egy 24 éves férfit gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetésével. A hajdúhadházi lakost még aznap előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a fiatal férfi az elmúlt hónapokban több ilyen és ehhez hasonló bűncselekményt követett el. Főképp éttermekbe, kisebb vendéglátó egységekbe, garázsokba, valamint ingatlanokba tört be és leginkább készpénzt vagy olyan tárgyakat keresett, amiket később értékesíteni tud. A gyanúsított többször terepszemlét tartott és a város területén sétálgatva kereste a lehetséges helyszíneket, azonban ha megfelelő vendéglátó egységet nem talált, akkor társasházakba ment be és kerékpárokat tulajdonított el. A gyanú szerint volt olyan eset is, hogy előbb ellopott egy kerékpárt, majd azzal ment betörni egy korábban kiszemelt étterembe. Kihallgatásán az összes bűncselekmény tekintetében részletes beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 21 rendeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Őrizetben a sorozatbetörő

A gyanú szerint a 24 éves férfi összesen 21 betöréses lopást követett el Debrecen területén. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

 

Legnépszerűbb cikkeink