Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Trump neje beszállt a kampányba és nem büszke

Létrehozva:

Forrás: Wikipedia

Az erőszak és fosztogatások ellen emelt szót a Fehér Házban a Republikánus Párt gyűlésén a first lady. A férje kampányába beszálló Melania Trump a BBC szerint őszintén állt ki a faji egyenlőség mellett, elsősorban a wisconsini helyzetre utalva, ahol vasárnap óta tüntetnek és gyújtogatnak, miután rendőrök hátba lőttek egy afroamerikai férfit. Mint mindenki mást, mondta, őt is a mostani zavargások foglalkoztatják.

„A szomorú valóság az, hogy nem vagyunk büszkék bizonyos részeire a történelmünknek. Arra bátorítom önöket, hogy a jövőre koncentráljanak és tanuljanak a múltból”, mondta.

Fejezzék be, hogy faji alapon tesznek megkülönböztetéseket és gondolkodjanak kritikusan az amerikai történelemről – szólította fel az egyébként nem nagy létszámű közönséget, amelyben Donald Trump is jelen volt. És a first lady természetesen szólt is a férjéről:

„Sosem csinál titkot abból, hogyan érez dolgok iránt. És a teljes őszinteség, amit mi, amerikai polgárok érdemlünk az elnökünktől. Ha tetszik, ha nem, mindig tudod, mire gondol. Írjon bármit a média, Donald Trump mindig önökre koncentrál majd. Imádja ezt az országot és tudja, hogy kell elintézni ügyeket. De amint látták az elmúlt öt évben, nem hagyományos politikus. ”

Melania Trump férje, az amerikai elnök helyi idő szerint csütörtök este mond beszédet a Republikánus Párt gyűlésén.

Legnépszerűbb cikkeink