Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Orbán: a járvány miatt szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre

Létrehozva:

Többek között arra is kérte a magyarokat, hogy szeptember eleje után a “déli irányba” senki ne menjen nyaralni, ugyanis határvédelmi intézkedéseket fognak hozni. 

A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus-fertőzés behurcolása, ezért szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy „déli irányba” ne foglaljon nyaralást szeptember 1-je után, mert az „bele fog ütközni a határvédelmi intézkedésekbe”.

Orbán a műsorban kiemelte: bár a vártnál sikeresebbnek látta az átállást a digitális oktatásra tavasszal, a személyes találkozáson alapuló oktatási rendszer tudja leginkább szolgálni a nevelési, pedagógiai célokat. Mint fogalmazott: ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy elkerüljük a szokásostól eltérő oktatást és megvédjük a hagyományos, iskolai jelenléten alapuló tanítást. 

Hozzátette: a vírussal szemben az idősek a legkiszolgáltatottabbak, ezért nagyon fontos, hogy megvédjék őket a fertőzéstől. (MTI)

Legnépszerűbb cikkeink