Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Van Másik Kft. néven jegyeztetett be céget az Index volt főszerkesztő-helyettese

Létrehozva:

Vélhetően ez a cég lesz majd az üzemeltetője az új felületnek.

Július 31-én hozták létre a Van Másik Korlátolt Felelősségű Társaságot, melynek alapítója Kárpáti Márton, aki az Index.hu munkatársa, főszerkesztő-helyettese volt a legutóbbi időkig – írta az Mfor.

A lap szerint a cég bejegyzése azt jelzi, hogy dolgoznak az új portál létrehozásán és vélhetően ez a cég lesz majd az üzemeltetője a felületnek, vagy valamilyen módon kapcsolódik majd a tartalomgyártáshoz. A cég fő tevékenysége, a világháló-portál szolgáltatás is azt sejteti, hogy e vállalkozás adja majd az üzleti hátterét az új terméknek.

Mint ismert, az Index szlogenje éveken át az volt, hogy Nincs másik. A szerkesztőség felmondása után az lett, hogy Legyen másik. A cége neve pedig az, hogy Van másik.

Az Indexet tulajdonló alapítvány vezetője, Bodolai László korábban úgy nyilatkozott, „ha két héten belül új oldalt hoz létre az Index szerkesztősége, olyan kiadóval, amely már egy hónapja be van jegyezve, akkor bocsánatkérést várok mindenkitől, mert akkor színjáték volt az egész”

A Van Másik Kft.-t, azonban nemcsak hogy a felmondások után, hanem Bodolai idézett nyilatkozata után 2 nappal jegyeztették be.

Legnépszerűbb cikkeink