Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Zsinórral fojtotta meg élettársát, majd elrejtette a szomszédban

Létrehozva:

Féltékenység miatt többször is veszekedett a pár, de amikor a nő el akarta hagyni, a férfi megölte. 

Emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy férfival szemben, aki zsinórral megfojtotta élettársát, majd a holttestet egy félkész ház alagsorába rejtette – közölte a vádhatóság az MTI-vel.

Szabó Ferenc főügyész közleménye szerint „a nagyon féltékeny természetű” férfi gyakran veszekedett élettársával, mivel úgy sejtette, hogy meg akarja őt csalni.

Egy ilyen veszekedés másnapján, 2019. augusztus 10-én reggel a nő elhatározta, hogy elhagyja a férfit, és ezt telefonon a lányának is jelezte. Miután a nő közölte a férfival, hogy el akar tőle költözni, az a földre lökte, és egy zsinórral megfojtotta. A férfi egy megtévesztő üzenetet írt a sértett nevében a lánynak arról, hogy a házban talált pénzt magához véve elhagyja a férfit, és majd jelentkezni fog.

Ezután a férfi kikapcsolta a sértett telefonját és elment dolgozni, majd este a nő holttestét a szomszédos,  épülőfélben lévő ház alagsorába vitte, ott elásta, majd a sértettel közösen lakott házból is elköltözött.

A sértett lánya később édesanyja eltűnése miatt bejelentést tett. 2019. november 27-én találták meg a holttestet tetemkereső kutya segítségével.

A megyei főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyben az elkövetővel szemben, aki letartóztatásban várja a bírósági eljárást.

Legnépszerűbb cikkeink