Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Késelés történt egy lakókocsiban, az elkövető ittas volt

Létrehozva:

Képünk illusztráció / forrás: Pixabay

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki lakótársát egy vita során mellkason szúrta, majd sorsára hagyta.

 A férfi a sértettel és többedmagukkal él egy Dunakeszi külső részén lévő lakókocsiban. július 14-én, a délutáni órákban az ittas elkövető szóváltásba keveredett a lakókocsiban a sértettel, melynek során egy ízben az ülő sértettet fejbe rúgta, majd egy fém késsel szegycsont alatt megszúrta és távozott a lakókocsiból – adta hírül a Pest Megyei Főügyészség.

A sértetthez csak másnap a helyszínre látogatóba érkező szociális munkások hívtak mentőt, majd kórházba szállítását követően meg is kellett műteni. A műtét során a szegycsontja alatt szúrt vérömlenyt tártak fel.

Az ügyben az elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsította meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a férfi letartóztatásának elrendelésére az eljárási jelenlétének biztosítása érdekében a bűncselekmény jellege, személyi körülményei és a büntetőeljárást megelőző magatartása miatt.

Legnépszerűbb cikkeink