Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Motoros üldözés a Szabadság híd járdáján – Videóval

Létrehozva:

Motoros rendőrök üldözték azt a robogóst, aki úgy próbált meg meglógni, hogy – a gyalogosokat is veszélyeztetve – felhajtott a Szabadság híd járdájára.

A budapesti motoros rendőrök július 5-én a Vámház körúton akartak megállítani egy motorkerékpárost, aki haladása során áthajtott a tilos jelzésen. A jármű vezetője a rendőrmotor megkülönböztető fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta, és nagy sebességgel próbált egérutat nyerni; a férfi áthajtott a Szabadság hídon, majd felhajtott a híd járdájára, és nagy sebességgel ismét a Vámház körút felé vette az irányt, közben több gyalogost is veszélyeztetett – írja a Police.hu.
A járőrök a férfit a Fővám térnél utolérték, és elfogták. Az eljárás során kiderült, hogy a 38 éves budapesti H. Csaba a motor eredetével nem tudott elszámolni, a 300 köbcentiméteres Piaggio motorkerékpár alvázszáma nem szerepelt a járműnyilvántartási rendszerben, és azon sem biztosítás, sem rendszám nem volt.

A nyomozók H. Csabát közúti veszélyeztetés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a motort a férfitől lefoglalták, a jogosítványát pedig bevonták.

Járdán akart egérutat nyerni a motoros a rendőrök elől – elfogták

A budapesti férfit közúti veszélyeztetéssel gyanúsítják, motorját lefoglalták.

Legnépszerűbb cikkeink