Archív cikkek

Szálasihoz hasonlította a budapesti Fidesz Karácsonyt, kikérte magának

Published

on

A felrobbantott Lánchíd előtt álló Szálasi Ferenc feje helyére montírozták Karácsony Gergely fejét azon a képen, amelyet a budapesti Fidesz osztott meg a közösségi oldalán. A főpolgármester szerint ez már nem politikai vita, hanem szottyos gyűlölet.

„A budapesti Fidesz szerint lehet a háborús pusztítással, a nyilasterrorral viccelődni. Szerintem nem lehet. A budapesti Fidesz szerint belefér, ha emberek ezreinek meggyilkolását, emberek millióinak szenvedését szimbolizáló fotót használják a politikai ellenfeleket lejáratni akaró kommunikációban. Szerintem ez megengedhetetlen” – írta reakciójában a főpolgármester. Hozzátette a felrobbantott Lánchidat a háború után két év alatt építették újjá, míg a Fidesznek kilenc év sem volt elég a híd felújítására, ezért hárult a feladat a tavaly október óta hivatalban lévő fővárosi vezetére.

A kép már nem található a Fidesz Budapest közösségi oldalán. A pártot kérdeztük, mit gondolnak az esetről, főleg, hogy Donald Tusk náci utalását Orbán Viktorra hangosan kérték ki maguknak, a válaszukat várjuk.

Legnépszerűbb cikkeink

Exit mobile version