Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Szombattól felújítják a gödöllői HÉV-et, változik a közlekedés

Létrehozva:

A Gödöllői HÉV végállomása a budapesti Örs vezér téren / Fotó: Kovács Ádám/Wikipedia/CC BY-SA 3.0

Felújítás miatt szombattól változik a gödöllői (H8-as) HÉV közlekedése – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-t.

A MÁV-HÉV Zrt. pályafelújítási munkálatai július 12-éig tartanak. Ezalatt hétköznapokon, június 15-étől, hétfőtől július 10-éig, péntekig a szerelvények módosított menetrend szerint közlekednek. Cinkota és Kistarcsa között az Örs vezér tere irányú peronok mellett, Kistarcsa és Kerepes között pedig a Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.

Minden hétvégén pótlóbusz jár majd Cinkota és Kerepes között július 12-éig. A HÉV Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között közlekedik. A szerelvények Szilasligetnél mindkét irányban a Gödöllő irányú megállóhely peronja mellett állnak majd meg. A H8-as pótlóbusz Kistarcsa, kórház érintésével közlekedik, de nem tér be az Auchan áruházhoz. A H8A pótlóbusz 7 és 21 óra között jár az Auchan Liget megállóhely érintésével, de nem áll meg a Kistarcsa, kórház megállóhelyen. A pótlóbuszon a kerékpárszállítás megengedett – áll a közleményben.

Legnépszerűbb cikkeink