Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Mirkóczki Ádám is kilép a Jobbikból

Létrehozva:

A párt szerint nincs konfliktus az egri ellenzéki polgármester és a Jobbik között. Update: később a politikus azt írta a Facebookon, egyedül Egerre akar koncentrálni, nem akarja, hogy pártpolitikai okokból hátrányt szenvedjen a város. 

Meghozott egy közös megegyezésen alapuló döntést a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Eger polgármestere: Mirkóczki Ádám elhagyja a pártot – közölte a Jobbik közleményben.

Hangsúlyozzuk, hogy semmilyen nézeteltérés, semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében, és Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez

– írják.

Múlt héten a pártból kilépett több ismert politikus, Varga-Damm Andrea, Sneider Tamás és Farkas Gergely is.

„A mai napon lezárul az életemnek egy nagyon fontos szakasza. A mai nappal a pártpolitikát befejeztem. Megköszönve közösségemnek az elmúlt évtizedet, a Jobbikból kilépek. Döntésemnek egyetlen oka van: városvezetőként, felelősséggel tartozva minden egriért és szeretett városomért, nem hagyhatom, hogy a pártpolitika bármiféle befolyással bírjon döntéseimre vagy Eger sorsára. Polgármesterként kizárólag Egerhez, az egriekhez akarok hű lenni, kizárólag értük kívánok a jövőben dolgozni”, írta ki a politikus a Facebookra később.  „Döntésemnek nincs köze sem politikai, sem személyi ügyekhez, ahogy vélt vagy valós konfliktusokhoz sem. A Jobbiknak és különösen egykori képviselőtársaimnak sikeres és eredményes munkát kívánok!”

Legnépszerűbb cikkeink