Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Sikeres rendészeti szakközepes érettségit ünnepelt a gyulai késelő

Létrehozva:

Egyelőre nem tudni, miért és miként fajult el az ünneplés addig, hogy egy barátját az arcán szúrt meg, egy másik áldozatot pedig halálra késelt.

Vasárnap hajnalban Gyulán két embert megszúrt egy 18 éves késelő, R. Róbert, aki, mint a Magyar Nemzet írja, az érettségijét ünnepelte. A 27 éves áldozat meghalt.

A rendőrségre vasárnap hajnali 4 óra előtt néhány perccel tett bejelentést egy gyulai nő, a Magyar Narancs munkatársának párja arról, hogy a családi házuk udvarán van egy sérült. A 17 éves fiatalember elmondta, hogy barátjával szórakozni volt, majd amikor hazafelé tartottak, a barátja megszúrt egy férfit és őt is megsebesítette az arcán egy késsel. A 27 éves férfi életét vesztette, holttestét Gyulán, a Wesselényi utcában találták meg.

Még nem tudják, miért történt a késelés, állt-e az elkövető tudatmódosító szerek hatása alatt, az biztos, hogy sokat ittak, ezt a 17 éves áldozat mondta el a Magyar Narancsnak. A két fiatal a 18 éves R. Róbert sikeres rendészeti szakközépiskolában elvégzett érettségijét ünnepelte.

Legnépszerűbb cikkeink