Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Kokainparti közben fogták el a drogdílereket

Létrehozva:

Több helyen, egy időben fogtak el négy drogdílert, az egyik helyen épp kokainparti volt.

Összehangolt akció keretében 2020. május 28-án a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Bükk Közterületi Támogató Alosztály közreműködésével elfogott négy férfit, akikkel szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított eljárást a KR NNI.

Egy időben, több helyszínen csaptak le a rendőrök a dílerekre. A 32 éves V. Lajos mezőcsáti lakost, és két társát a 29 éves M. Attila és a 32 éves K. László miskolci lakosokat Miskolcon fogták el. A gyanúsítottaktól összesen több mint 1300 gramm amfetamint, több mint 1100 gramm marihuánát, és közel 200 darab extasy tablettát foglaltak le.

A 42 éves jászberényi M. Tamást, a TEK munkatársai fogták el Budapesten, ahol az akció idején a férfi és ismerősei éppen kokainpartit tartottak, és még az elfogás előtti másodpercekben is kábítószert fogyasztottak. A lakásban található kokaint és marihuánát lefoglalták a rendőrök.

A férfiaknál tartott kutatások során továbbá 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, és a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket: mérlegeket, és több ezer nejlontasakot foglaltak le a rendőrök.

A nyomozók a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig 2020. május 31-én mindannyiuk vonatkozásában elrendelte letartóztatásukat.

(police.hu)

Legnépszerűbb cikkeink