Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Kuncze kuncog, a KDNP kikéri magának, Cecília pedig pólón is menő

Létrehozva:

Május 16-án Kuncze Gábor volt SZDSZ-es képviselő egy humorosnak szánt képet és egy montázst osztott meg Facebook-oldalán. A KDNP reagált a posztra.

„Vegyük komolyan az Operatív Törzset! Ehhez szeretnék hozzájárulni az alábbiakkal” – fűzi Kuncze a megosztott poszthoz, melynek képén egy festmény látható Jézusról, ám a szíve helyére egy cicát, fejére pedig Müller Cecília arcát montírozták.

A szöveg pedig az országos tisztifőorvos sajtótájékoztatókon elhangzott mondataiből nyújt válogatást. Ilyenekre tessék gondolni:

  • „Csak az keresse fel orvosát aki teljesen egészséges!”
  • „Egyszerre csak annyian legyenek betegek, amennyit a rendszer képes ellátni.”
  • „Az érettségizők ne osszák meg a csokijukat egymással! Most szabad irigynek lenni.”
  • „A lázmérő nem csökkenti a lázat!”
  • „A koronavírus a fiatalokra nem veszélyes, csak arra, aki elkapja.”

A KDNP ma ennek kapcsán közleményt adott ki, melyben a párt frakcióvezető-helyettese, Dr. Vejkey Imre provokatív, kereszténygyalázó ábrázolásnak nevezi a posztban szereplő karikatúrát, és hozzáteszi: „Visszautasítjuk és tűrhetetlennek tartjuk, hogy jogsértő módon hitünkben gyaláznak!” Kiemeli, hogy a poszt többmillió magyar ember vallásszabadsághoz fűződő személyiségi jogát sértette meg, és „külön szégyen, hogy az egykori SZDSZ elnök egykori piarista diákként teszi mindezt.”

Vejkey zárásként megjegyzi, hogy „bár formálisan úgy tűnik, hogy az antikrisztiánus SZDSZ már kimúlt, de politikai zombiként mégis tovább folytatja a kereszténység gyalázását.”

Cecília pólón is menő

Az operatív törzs egyre inkább beépül hétköznapjainkba, humorunkba: a sajtótájékoztatójukat ábrázoló színező után most megjelent az operatív törzs póló is – szúrta ki az ugytudjuk.hu.

Az országos tiszti főorvos, Müller Cecília egy pólóra varrt mellényzseb mögül kandikál ki, ami lehet hogy a szokásos pulpitust, de lehet, hogy egy virágcserepet ábrázol – ez az egyéni fantáziára van bízva. Az igazi tutiság viszont a zseb alatt található, ahová a póló tervezői a Cili nevet egy cuki kis szívecskét rejtettek.

Legnépszerűbb cikkeink