Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Novemberben tért vissza Ogli G, a Pesti Hírlap most mindenről kikérdezi

Létrehozva:

Ogli G

Ogli G megjárta a börtönt, szerencsét próbált Bécsben, majd kisebb kihagyás után az X-faktor műsorában tért vissza a zenei életbe. Miben változott meg az évek során Ogli? A Pesti Hírlap Élő esti műsorában minden fontos kérdést nekiszegezünk, és ezt önök is megtehetik kommentben!

A Pesti Hírlap Élő pénteki műsorában Ogli G aka BigBoy, azaz Oglizán Andárs lesz a vendégünk. Ogli G élettörténete egy igazi jó útra térés: Ogli korábban saját elmondása szerint több mint 2000 “bevetésen” vett részt, megjárta a börtönt, majd életformát váltott. “Én már a szeretetről szólok” – mondta egy 2018-as interjúban.

Ogli gengszter számaival vált itthon igazán ismertté, Ganxta Zoleeval és Dopemannel kezdte, de későbbi számai már inkább a bulizásról, csajozásról szólnak. A zenei stílusában való változás követte élete változását is.

A gengszterrappert ezekről a fordulatokról, a börtönévekről is kikérdezzük, de arról is, milyen volt bécsi pályafutása. Természetesen több számát is bejátsszuk a nézőknek, akik azokat még esetleg nem ismerik.

Találkozzunk este 7 órakor a Pesti Hírlap Facebook oldalán!

Legnépszerűbb cikkeink