Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Hamarább nyitnak ki Mészáros Lőrinc szállodái

Létrehozva:

Már májusban újranyitja két szállodáját a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt.-hez tartozó Hunguest Hotels, több másik pedig május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható. 

Május 15-én a szegedi Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit. A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák – a Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza – a tervek szerint május 29-től, a tapolcai Hotel Pelion pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat – adta hírül a Hunguest Hotels. A cég közleménye hangsúlyozza, hogy a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett nyitják újra a szállodákat.

Mint azt korábban megírtuk, a cég április előrehozta több szállodájának év végére tervezett felújítását és ezért dolgozóinak mintegy felétől megvált a koronavírus-járvány kellős közepén. Az akkori hírekben a Hunguest Hotels nyár közepére tervezte a felújítás és az elbocsátások által nem érintett szállodái újranyitását.

Legnépszerűbb cikkeink