Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Kásler Miklós kinevezte a Fejér Megyei Kórház megbízott főigazgatóját

Létrehozva:

Bucsi Lászlót bízta meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói teendőinek ellátásával az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Megbízása az új főigazgatói pályázat eredményes lezárásáig tart.

Kásler Miklós Emmi- miniszter Bucsi László címzetes egyetemi docenst bízta meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói teendőinek ellátásával, írja a minisztériumi közlemény. A megbízott főigazgató az orvostudomány kandidátusa, 20 éve dolgozik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, 2008 óta pedig ő az intézmény Mozgásszervi Sebészeti Centrumának a vezetője. Korábban több ízben dolgozott Angliában, és hosszú évekig volt a SOTE Ortopédiai Klinikájának osztályvezetője. Bucsi László jelenlegi megbízása határozott időre, a főigazgatói pályázat eredményes lezárásáig tart.

Amint azt korábban megírtuk, az Emmi tájékoztatása szerint a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos – konkrétabban nem megnevezett – súlyos mulasztás miatt váltották le a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatóját, Csernavölgyi Istvánt. Utóbbi szerint azért kellett mennie, mert véletlenül téves adatot adott meg az irányítása alatt álló intézmény a járványügynek.

 

Legnépszerűbb cikkeink