Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

BL: Nyomás alatt tudott nyerni 2-1-re a Fradi Glasgow-ban

Létrehozva:

Az összes lehetséges ellenfél közül a legerősebbet, az 51-szeres skót bajnok Celticet kapták, de hatalmas bravúrral nyertek.

Hatalmas meglepetésre legyőzte a magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében az 51-szeres skót bajnok Celticet, 2-1-es győzelemmel. Ugyan Sigér Dávid korai góljára még volt válasza a skótoknak, de a Celtic nyomása alatt derekasan küzdő Fradi  második, kontratámadásból született találatát már nem tudták ellensúlyozni.

A Fradi az összes lehetséges ellenfél közül a legerősebbet, az 51-szeres skót bajnok Celticet kapta, ráadásul Glasgow-ba kellett utazniuk a mérkőzésre. A találkozó első perceiben a Celtic irányította a játékot, túlnyomó többségben a skót csapatnál volt a labda, és az első lövést is a hazaiak eresztették meg.

A csapatok közötti különbséget jól mutatja, hogy míg a Ferencváros kerete 24 millió eurót ér a Transfermarkt szakoldal értékelése alapján, addig a Celtic játékosállományának értékét közel 92 millió euróra taksálják – írta meg szerda este az Index.

A Fradi következő, harmadik selejtezőkörös ellenfelét augusztus 31-én sorsolják ki.

Legnépszerűbb cikkeink