Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Majális lesz a Városháza parkban

Létrehozva:

Május elsején, hétfő délután ingyenes koncerttel várják az érdeklődőket.

Budapest 150. születésnapja alkalmából majálist tartanak a Városháza Parkban, ahol zene, tánc, családi- és gyerekprogramok, változatos gasztroélmények kapnak helyet szombattól három napon keresztül – közölte Karácsony Gergely főpolgármester. Május elsején, hétfő délután ingyenes koncerttel várják az érdeklődőket.

Karácsony Gergely közölte azt is, hogy a majális keretein belül elindul az ÉnBudapestem applikáció is, ami egy budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő kezdeményezés. Az alkalmazás felhasználói kedvezményesen válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeum minden intézményébe, a budapesti Art Mozik vetítéseire és a Trafó előadásaira, valamint a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba. Ingyenes koncertekkel és előadásokkal várják az érdeklődőket április 29-én és 30-án is, a gyerekzenekarok mellett tánc- és bűvészelőadás is lesz, április 30-án 17 órától fellép az Antilope Kid. Május 1-jén 17 órakor a Midlife Crisis, majd a Balkán Fanatik és a Kelemen Kabátban ad koncertet.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Városháza parkban megnyílt első Pop Up pihenőpark 2017. június 28-án. MTI Fotó: Kovács Tamás)

Legnépszerűbb cikkeink