Kiemelt hírek

Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma: a tavasz bűvöletében

Published

on

Már az újságárusoknál az ELLE Decoration legújabb lapszáma, amelyben tavaszi trendek, energiahatékonysági tippek és elképesztően különleges otthonok várnak!

Látogass el velünk Párizsba! Meglestük az új ELLE Maison szállodát, high-end üzletekbe látogattunk el a Paris Deco Off alkalmából, és elképesztő mennyiségű inspirációval lettünk gazdagabbak!

Természetesen nem értük be ennyivel: Törökországban is látogatást tettünk, ahol egy erdőszéli villa várt bennünket, és a hamisítatlan skandináv stílusba is belekóstoltunk Hanna Hellquist svéd sztárújságíró második otthonában.

És ez még nem minden! Többek között Londonban, egy dél-afrikai borvidéken és Bécsben is jártunk – utóbbi a fiatal színésznő, Coco König lenyűgöző lakását rejti!

A képzeletbeli utazások közepette napjaink legnagyobb kihívásáról, az energiahatékonyságról sem feledkeztünk meg: elismert hazai kutatókat és szakértőket kérdeztünk meg fenntartható termékekről, innovációkról és okos megoldásokról.

A friss tavaszi szellő számtalan izgalmas trendet és inspirációt hozott magával. A legújabb híreket, valamint kedvenc hazai egyéniségeink kiszemelt bútorait és kiegészítőit is olvasóink elé tárjuk, ráadásul a konyhamániások is számtalan ötlettel fognak gazdagodni 16 oldalas összeállításunknak hála!

Rendeld házhoz kényelmesen az ELLE Decoration legújabb lapszámát az ELLE WEBSHOP-on keresztül és designer vászontáskát küldünk hozzá ajándékba!

Legnépszerűbb cikkeink

Exit mobile version